Mette Skipper

Jeg er Mette Skipper og det er mig der står bag FBI form, bevægelse inspiration.Jeg bor 5 minutters kørsel fra Randers sammen med min familie. Min yoga sal har plads og højt til loftet, langs den ene side er en spejlvæg . Her er lyst og midt i gulvet står et oliventræ, mens citroner og hibiscus vokser langs den ene side i salen. En vin skærmer for lyset i de lyse måneder og bringer en særlig stemning til rummet.

Jeg er uddannet pædagog, men valgte i 2018 at sige mit job op og leve af yogaen. Jeg er certificeret yogainstruktør og har ligeledes en bachelor i idræt.

Jeg underviser hjemme, men du kan også møde mig hos fys&sund og hos AOF.

I en tid hvor vi alle har travlt, er det vigtigt at huske på sig selv og hver dag gøre en`ting som gør os godt. Det kan være alt fra at gå en tur, til at sidde og nyde en kop kaffe i stilhed.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg håber, du kan finde noget på min side, som kan friste dig.
Du er altid velkommen til at tjekke min hjemmeside og derudover kan du følge mig på Face Book.
Liker du min side på Face Book  https://www.facebook.com/MetteSkipper123 får du automatisk opdateringer når der sker noget nyt.